Verslag workshop “Snoeien van fruitbomen en fruitstruiken”

31 oktober 2014

We hebben een heel informatieve avond gehad over “Snoeien van fruitbomen en fruitstruiken” op 31 oktober 2014. We hebben zelfs mogen snoeien met ons eigen snoeigereedschap en konden ervaren hoe we het beste de takken konden afknippen, en nog belangrijker, waarom we dat op die manier moesten doen. Het ligt er maar net aan wat je wilt bereiken met de boom of struik en de sapstroom van de boom.  Het was een  leerzame en iedereen heeft veel aan de informatie gehad. De uitleg was duidelijk met veel tekeningen en foto’s om de informatie die werd gegeven in beeld te brengen. In totaal waren er 32 mensen aanwezig en het was heel gezellig.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *