Afscheid oud bestuur EAV en welkom nieuw bestuur EAV!

Op de algemene jaarvergadering in februari 2016 is bekend geworden dat de oude bestuursleden allen tot het besluit waren gekomen om uit het bestuur te gaan om uiteenlopende persoonlijke redenen. De penningmeester wilde het nog in beraad houden of hij wel of niet door zou gaan in het nieuwe bestuur, maar uiteindelijk heeft hij besloten niet door te gaan. Op 18 mei jl. is op de buitengewone ledenvergadering het nieuwe bestuur voorgesteld aan de leden door het oude bestuur. De leden waren eens met het voorstel van het oude bestuur en hebben gekozen voor deze nieuwe bestuursleden:

  • Voorzitter: Wim Kamphorst
  • Secretaris: Lilian Strous
  • Penningmeester: Chris van der Vlist
  • Algemeen bestuurslid: Ronald Haverkamp
  • Algemeen bestuurslid: Jeroen Klaassen

De oude bestuursleden zijn allen blij dat de leden eens waren met het voorstel van de nieuwe bestuursleden en feliciteerden alle nieuwe bestuursleden met de benoeming tot leden van het bestuur EAV. Het nieuwe bestuur heeft de oude bestuursleden hartelijk bedankt voor hun inzet in de afgelopen jaren en dit met een bos bloemen en een leuke attentie in de vorm van een VVV-bon bekrachtigd. Zo ook de commissie “zoeken naar nieuwe bestuursleden”, die in het leven was geroepen op de algemene jaarvergadering is hartelijk bedankt voor hun inzet te zoeken naar nieuwe bestuursleden. Deze commissie is ontbonden, omdat de taak zoeken naar nieuwe bestuursleden is voldaan. Wim Kamphorst heeft ook alle commissieleden van harte bedankt voor hun inzet en het doorgaan met de werkzaamheden in de afgelopen tijd.

Daarna konden de stappen worden genomen om het nieuwe bestuur te installeren. In de afgelopen weken is uiteindelijk alles overgedragen aan de nieuwe bestuursleden en kunnen zij verder gaan met het besturen van de vereniging. Deze week is alles afgerond en is de eerste bestuursvergadering een feit.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.