Receptie 40 jarig bestaan EAV

Nadat het nieuwe bestuur bekend was geworden kreeg het nieuwe bestuur het gelijk al druk met de taken voor het bestuur rond het feest van het 40-jarig bestaan van de EAV.  Twee dagen na de buitengewone ledenvergadering op 20 mei 2016 is er al de receptie van het 40 jarig bestaan voor relaties waar de EAV mee samenwerkt of mee te maken heeft. Tijdens deze receptie stonden de nieuwe voorzitter Wim Kamphorst en de nieuwe penningmeester Chris van der Vlist klaar om de gasten welkom te heten op de receptie en natuurlijk ook om de felicitaties en eventuele cadeaus in onvangst te nemen. De andere bestuursleden waren verhinderd. Des al niet te min was het een geslaagde receptie die bezocht werd door verschillende relaties van de EAV. Het bestuur van de EAV is natuurlijk heel blij voor deze belangstelling en bedankt een ieder voor de komst. Hierbij ook dank aan degenen die een bijdrage hebben geleverd aan het tot stand brengen van dit feest.

Hieronder volgt een fotoslider voor een impressie van de receptie.

 

 

 

 

Mocht u bezwaar hebben op één van deze foto’s te staan kunt u de webmaster vragen deze foto te verwijderen. (via het contactformulier op de pagina contact)

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.