Nieuwsbrief

De nieuwste editie van de nieuwsbrief is afgelopen week onder de leden verspreid.

In deze nieuwsbrief o.a. de dringende oproep om de diverse commissies en het bestuur te versterken, alleen met elkaar houden we de vereniging draaiend. De leden zijn uitgenodigd voor een extra ledenvergadering op 29 oktober.

Maar dat is niet de enige uitnodiging, ook zijn de leden van harte welkom om een lekker vorkje mee te prikken tijdens het stamppotten buffet op 17 november. Een mooie gelegenheid om met elkaar het afgelopen tuinseizoen te bespreken.

Ook vanuit de Toko is er nieuws en zijn er enkele tips over zaden. Verder diverse artikels over het bestrijden van luizen en schimmels, boerenkool, het winterklaar maken van de tuin en de kas en composteren. Ook is er aan de jonge tuinders gedacht met een leuke herfstknutsel tip en puzzels.

Wederom dus weer genoeg om te lezen tijdens de, nu toch echt, kouder wordende avonden. Veel leesplezier!

Als u tips, vragen, opmerkingen en/of suggesties heeft over de inhoud van de nieuwsbrief, laat het ons weten via redactie-eav@hotmail.com

Op de pagina Nieuwsbrieven kan u deze en alle oude nieuwsbrieven nog eens teruglezen.


Geplaatst in Geen categorie | Getagged | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwsbrief

Tuinen te huur!

Op ons bijna 4 hectare grote complex hebben we ongeveer 130 tuinen beschikbaar, in verschillende groottes van 100 tot 300 m2!

Momenteel zijn alle tuinen verhuurd en is er een korte wachtlijst. Maar er komen regelmatig tuinen beschikbaar, ook halverwege het seizoen.

Mocht je dus interesse hebben, meld je snel aan en laat je op die wachtlijst plaatsen. Des te sneller heb je heerlijke verse groenten uit eigen tuin op je bord!

Via de pagina  Tuinverhuur is meer informatie en een contactformulier te vinden om je op de wachtlijst te laten plaatsen.

Geplaatst in Tuinverhuur | Reacties uitgeschakeld voor Tuinen te huur!